montre@montre.ba | +387 51 266 446

Dobrodošli na našu stranicu Politika Privatnosti. Ova politika objašnjava kako se prikupljaju, koriste i čuvaju vaši lični podaci tokom korišćenja našeg veb-sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće informacije kako biste bolje razumeli naš pristup privatnosti i zaštitu vaših podataka.

Prikupljanje Podataka

Prilikom posete našem veb-sajtu, od vas možemo prikupiti određene lične podatke kao što su ime, e-mail adresa i informacije koje dobrovoljno delite putem kontakt formulara ili komentara. Takođe, automatski možemo prikupiti tehničke informacije kao što su IP adrese, tip pretraživača i operativnog sistema koje koristite.

Upotreba Podataka

Vaši lični podaci koriste se isključivo u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva na našem veb-sajtu. To može uključivati odgovaranje na vaše upite, slanje relevantnih informacija i obaveštenja, kao i analizu poseta radi unapređenja sadržaja i funkcionalnosti sajta.

Deljenje Podataka

Mi ne delimo vaše lične podatke sa trećim stranama osim ako je to neophodno za ispunjenje vaših zahteva ili u slučajevima kada je to zakonom obavezno. Vaši podaci se čuvaju uz odgovarajuće mere zaštite kako bismo sprečili neovlašćeni pristup.

Kolačići i Tehnologije Praćenja

Naš veb-sajt može koristiti kolačiće i slične tehnologije praćenja radi poboljšanja korisničkog iskustva i analize poseta. Vi imate opciju da odbijete kolačiće podešavanjem postavki svog pretraživača, ali imajte na umu da to može uticati na funkcionalnost sajta.

Vaša Prava

Imate pravo da pristupite, ispravite ili obrišete vaše lične podatke koje čuvamo. Takođe, imate pravo da se suprotstavite obradi vaših podataka ili da povučete saglasnost u bilo kom trenutku.

Izmene Politike Privatnosti

Ova politika privatnosti može biti povremeno ažurirana kako bismo odražavali promene u načinu na koji koristimo vaše podatke. Molimo vas da redovno proveravate ovu stranicu radi najnovijih informacija.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem montre@montre.ba email adrese.