montre@montre.ba | +387 51 266 446

Dobrodošli na našu veb stranicu. Sledeće informacije u vezi sa odricanjem od odgovornosti (“disclaimer”) regulišu vaše korišćenje ove veb stranice. Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće tačke pre nego što nastavite sa korišćenjem veb stranice. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa sledećim uslovima odricanja od odgovornosti:

  1. Informacije Opšte Prirode: Informacije na ovoj veb stranici pružene su u opštem informativnom smislu i ne predstavljaju profesionalne ili stručne savjete. Ne preporučuje se da se oslanjate isključivo na informacije sa ove stranice za donošenje važnih odluka.
  2. Tačnost Informacija: Iako se trudimo da obezbedimo tačne i ažurirane informacije, ne možemo garantovati potpunu tačnost ili ažuriranost sadržaja na ovoj veb stranici. Svi sadržaji su podložni promenama bez prethodnog obaveštenja.
  3. Eksterni Linkovi: Ova veb stranica može sadržavati linkove ka eksternim veb stranicama koje nisu pod našom kontrolom. Ne snosimo odgovornost za sadržaj ili politike privatnosti tih eksternih veb stranica.
  4. Lična Odgovornost: Vaše korišćenje ove veb stranice i bilo kojih informacija sa nje je potpuno na vaš sopstveni rizik. Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitke koji proisteknu iz vašeg korišćenja ove veb stranice.
  5. Promene Uslova: Zadržavamo pravo da u svakom trenutku promjenimo ili ažuriramo ove uslove odricanja od odgovornosti. Vaše dalje korišćenje ove veb stranice nakon takvih promjena smatraće se prihvatanjem novih uslova.

Važno je da se konsultujete sa odgovarajućim stručnjacima pre nego što donesete bilo kakve odluke na osnovu informacija sa ove veb stranice.