montre@montre.ba | +387 51 266 446

Dana 14. oktobra, u poslovnom centru Integra u Banjoj Luci, održala se izvanredna prezentacija brenda Seiko, namijenjena trgovcima, serviserima i prijateljima brenda u Bosni i Hercegovini. 


U saradnji sa Seiko Evropa prezentaciju je organizovala kompanija Montre d.o.o. Banja Luka, generalni uvoznik i veletrgovac Seiko brenda za Bosnu i Hercegovinu, dok je ispred kompanije Seiko prezentaciju vodio g-din Patricio Testart, Menadžer za prodaju i marketing za jugoistočnu Europu. Na ovaj značajan događaj odazvalo se preko stotinu prodavaca i servisera iz cijele Bosne i Hercegovine.


Gosti su imali priliku da se upuste u putovanje kroz istoriju brenda, počevši od njegovih skromnih početaka, preko kvarcne revolucije, pa sve do današnjih dana. Pored toga, predstavljen je niz novih modela koji istražuju nove materijale, mehanizme, tehnologiju i estetiku, a predstavnici maloprodaje, serviseri i prodavci imali su priliku vidjeti nove modele koji će uskoro biti dostupni na tržištu.

Na kraju prezentacije, najuspješnijim prodavcima Seiko Astron modela dodijeljene su zahvalnice i pokloni, dok je takođe nagrađen i najuspješniji prodavac Seiko brenda u Bosni i Hercegovini.