montre@montre.ba | +387 51 266 446

PREDSTAVLJENA je treća suradnja između Seiko 5 Sportsa i Honda Super Cuba, obilježavajući posebne obljetnice oba brenda. Novi kolekcionarski sat, koji je rezultat ove suradnje, slavi 55. godišnjicu modela Seiko 5 Sports, 75. godišnjicu Honde i 65 godina Super Cuba. Ovaj spoj povijesti i inovacije donosi jedinstvenu kolekciju za ljubitelje oba brenda.

Dizajn ovog sata crpi inspiraciju iz kultnog Super Cub C100 modela koji je prvi put lansiran 1958. godine. Slijedeći dosadašnje suradnje između Seika i Honde, novi model također dolazi u kućištu promjera 42.5 mm izrađenom od nehrđajućeg čelika. Na brojčaniku dominira kontrastna paleta tamnoplave, sive i bijele boje, s indeksima za jedanaest, dvanaest i jedan sat koji su oblikovani tako da podsjećaju na prednje svjetleće diode i žmigavce legendarnog modela C100 Super Cuba.

Na stražnjoj strani sata istaknut je logo s amblemom Honde Super Cub, koji je postavljen na crvenoj pozadini s poluprozirnim Hardlex kristalom. Kalibar 4R36 s automatskim i ručnim navijanjem pokreće sat, pružajući mu impresivno trajanje baterije od 41 sata, uz vodootpornost do 10 bara.

Najnoviji Seiko 5 Sports x Honda Super Cub sat dostupan je u ograničenom broju od samo 7500 primjeraka. Cijena mu iznosi 410 eura.